Tervezés

Wolf Distribution Kft. - Átrakó csarnok

3300 EGER, TÁRKÁNYI ÚTI IPARI PARK – 150/21 HRSZ

Építtető tulajdonában áll a tárgyi telek. A telek a település északi ipari részén fekszik, a Felsőtárkányba vezető úttól Nyugatra kialakított Ipari Parkban. Az Ipari Park közepén, a hossztengelyben húzódó belső feltáró út nyugati oldalán található a telek.

A telek az áruszállítással foglalkozó, az országban több telephellyel rendelkező cég Egerben kialakításra kerülő új telephelye lesz.

A telephelynek két közúti kapcsolatát alakítunk ki a kamionok be- és kihajtásának biztosítására. A tervezett átrakó csarnok a telek nyugati oldalán lesz elhelyezve, a csomagszállításban résztvevő PEUGEOT BOXER gépkocsik által körbejárhatóan. A személygépjárművek a két kapu között, a kamionok átközlekedését biztosító út és a kerítés közötti zöld mezőben kapnak helyet. A fuvarban lévő sofőrök autói beállnak a rakódó helyük előtti előtető alá.

Az átrakó épület 3 fő részre tagolódik. Az egyik a kamionnal hozott áruk betárolását szolgáló rámpa és a kapuja mögötti tároló tér a szétszállítandó áruk részére. A másik a kiszállítást elősegítő szortírozó manuális görgősorra felfűzött rakodórész a kiszállítást végző kisteherautók számára, a kézi működtetésű szekcionált kapukkal, előtte az előtetővel fedett térrésszel. A harmadik rész a hőszigetelt és fűtött szociális rész a férfi és női vizesblokkokkal, vezetői és futárirodával, kiegészítve az alkatrész raktárral.

Az épület acél vázszerkezettel, szendvicspanel borítással készül, míg a szociális rész gipszkarton vértezet közötti hőszigetelt fal- és födémszerkezettel lesz kialakítva.

Kapcsolat

+36 30 935 0191

bathory.csaba@atrium97.eu

3300 Eger, Töviskes tér 9. / 25. garázs

Töviskes tér 9. alagsor 25. garázs